Ekm

Okulumuz küçük kızlar futbol turnuvasında rakiplerini yenerek birinci oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okul sporları futbol küçük erkekler müsabakalarına katıldık.

Ekm

Mobil Çanakkale Müzesi okulumuza geldi. Öğrencilerimizin müzeye ilgisi yoğun oldu.

Ekm

8. Sınıf öğrencilerimizin gireceği LGS ile ilgili velilere yönelik Bilgilendirme Toplantısı yaptık.

Eyl

Okulumuz öğrencileri ile Sivasspor-Hatayspor maçına gittik.

Eyl

Okulumuzda Mevlid Kandili dolayısıyla Hadis okuma yarışı ve gül fidanı dikimi yapılmıştır.  Hadis okuma yarışında ilk üçe giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Özden BEKDEMİR tarafından hediyeleri takdim edildi. Etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik LGS ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılını törenle açtık. Okul Müdürümüz Özden BEKDEMİR'in konuşmaları ile yeni bir eğitim öğretim yılına başlangıç yaptık.