Ara

Okulumuz öğrencileri Fiziksel aktivite etkinliği gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrenci velilerimize yönelik LGS ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığınca resmî ve özel ortaokullar ile liselerde okul genelinde yapılacak 1. dönem 2. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı. Örnek soru kitapçıkları her sınıf düzeyinde hazırlanmış olup soruların çözüm videoları öğrencilerimizin erişimine açılmıştır.

Ara

Okulumuzda deneme sınavlarında Sınıflar arasında ilk 3'e giren öğrencilere Okul Müdürümüz Özden BEKDEMİR tarafından hediye takdim edildi.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile birlikte fiziksel aktivite etkinliklerini yapıyoruz.

Kas

Okulumuzda yapılan etkinlikle 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladık.

Kas

Milli Eğitim Müdürümüz Necati YENER okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Törenini gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen etkinlikle Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük coşkuyla kutladık.

Ekm

Okul aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz Kızlar Futbol takımı ilimizde düzenlenen Futbol turnuvasında il 2. olmuştur. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

8. sınıf öğrencilerimizle haftasonu yapılan kursumuzda Motivasyon Kahvaltısı yaptık.

Ekm

Okulumuzda deneme sınavında sınıflar bazında ilk üçe giren öğrencilerimize ve Sivas'ta küçük kızlar futbol turnuvasında birinci olan takımımız öğrencilerine Okul Müdürümüz Özden BEKDEMİR tarafından hediyeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.