Mrt

Okuma Yazmayı öğrenen öğrencimiz Rabia için Okul Müdürümüz Özden BEKDEMİR'inde katılımıyla kutlama yaptık. Öğrencimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda Deprem ve Afet tatbikatı yaptık.

Şbt

İlimizde düzenlenen okullar arası basketbol turnuvasında kızlar basketbol takımı 4. olarak turnuvayı tamamladı. Neslihan hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden L. Selin Hubbezoğlu’nun da ortağı olduğu  “Holidays and Traditions of my city” e twinning projesi başlamış olup, öğretmenlerle ilk tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Şube Müdürümüz Mesut KAŞ okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle görüştü. Öğretmenlerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri" projesi hakkında bilgiler verdi. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Şbt

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize Türkiye Bağımlılıkla mücadele  (TBM) öğrenci modülleri Sağlıklı Yaşama Tütün Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığı konuları hakkında bilgiler verildi.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının  ilk dönemi sona erdi.

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle birlikte Hedef Projesi Mesleki ve Kariyerlik etkinlikleri kapsamında lise gezisi yaptık.

Ock

Okulumuzda düzenlenecek olan "Kitap Okuma" yarışmasına tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ock

Sivas Emniyet Müdürlüğünden gelen Polislerimiz öğrencilerimize "Polislik Mesleği" hakkında bilgiler verdi. Polislerimize okulumuz olarak teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda "Okul Afet Farkındalık Eğitimi" kapsamında tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Ara

Cumhuriyet Üniversitesinden Diş Hekimimiz öğrencilerimize Diş Hekimliği Mesleğini tanıttı.