Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Selin Hubbezoğlu tarafından yürütülmekte olan ‘holidays and traditions of my city’ projesinde zoom üzerinden yerli ve yabancı tüm ortaklar  şehirleri hakkında bilgiler vermiştir. Okulumuz öğrencileri de ingilizce olarak şehirlerini tanıtmışlardır.

Nis

Okulumuzda düzenlenen programla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük coşkuyla kutladık.

Nis

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Selin Hubbezoğlu ve beş öğrencimizle Okulumuzda yürütülmekte olan etwinning projesinde öğrencilerimiz  poster ve logolarını tasarladılar ve 1. olanlar  oylama ile seçilmiştir.

Özel Eğitim Sınıfımızın otizm farkındalık günü etkinliği

Mrt

Okulumuzda gelenekselleşen iftar programlarımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz 6. sınıf öğrencileriyle birlikte Yukarı Tekke'de bulunan Şehitliği ziyaret ettik.

Mrt

Hedef Projesi kapsamında "Benim de Dikili Ağacım Var" kampanyasında sınıflarımız ağaçlarını diktiler.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen programla Çanakkale Zaferinin 109. yılını kutladık.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Okul bahçemizdeki ağaçlar budandı.

Mrt

Okuma Yazmayı öğrenen öğrencimiz Rabia için Okul Müdürümüz Özden BEKDEMİR'inde katılımıyla kutlama yaptık. Öğrencimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda Deprem ve Afet tatbikatı yaptık.

Şbt

İlimizde düzenlenen okullar arası basketbol turnuvasında kızlar basketbol takımı 4. olarak turnuvayı tamamladı. Neslihan hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden L. Selin Hubbezoğlu’nun da ortağı olduğu  “Holidays and Traditions of my city” e twinning projesi başlamış olup, öğretmenlerle ilk tanışma toplantısı gerçekleştirildi.