Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle birlikte Hedef Projesi Mesleki ve Kariyerlik etkinlikleri kapsamında lise gezisi yaptık.

Ock

Okulumuzda düzenlenecek olan "Kitap Okuma" yarışmasına tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ock

Sivas Emniyet Müdürlüğünden gelen Polislerimiz öğrencilerimize "Polislik Mesleği" hakkında bilgiler verdi. Polislerimize okulumuz olarak teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda "Okul Afet Farkındalık Eğitimi" kapsamında tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Ara

Cumhuriyet Üniversitesinden Diş Hekimimiz öğrencilerimize Diş Hekimliği Mesleğini tanıttı.

Ara

Okulumuz öğrencileri Fiziksel aktivite etkinliği gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrenci velilerimize yönelik LGS ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığınca resmî ve özel ortaokullar ile liselerde okul genelinde yapılacak 1. dönem 2. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı. Örnek soru kitapçıkları her sınıf düzeyinde hazırlanmış olup soruların çözüm videoları öğrencilerimizin erişimine açılmıştır.

Ara

Okulumuzda deneme sınavlarında Sınıflar arasında ilk 3'e giren öğrencilere Okul Müdürümüz Özden BEKDEMİR tarafından hediye takdim edildi.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile birlikte fiziksel aktivite etkinliklerini yapıyoruz.

Kas

Okulumuzda yapılan etkinlikle 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladık.

Kas

Milli Eğitim Müdürümüz Necati YENER okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Törenini gerçekleştirdik.